ПОКАНА

Уважаеми приятели и партньори,

В рамките на втората част на кампанията „ОСП работи за нас: Бъди в час и участвай!“ имаме удоволствието да Ви поканим на Ден на отворените врати в стопанството на ГАРД ИНВЕСТ, гр. Раковски, общ. Раковски, обл. Пловдив. Събитието се осъществява с любезното съдействие на Българска Асоциация на производителите на оранжерийни продукти (БАПОП).

Очакваме всички, желаещи да присъстват, на 25.10.2019 г. (петък) от 14:00 часа в оранжериите на фирма ГАРД ИНВЕСТ ЕООД, гр. Раковски, общ. Раковски, обл. Пловдив.

За участниците в събитието е организиран транспорт от Аграрен Университет – Пловдив, който тръгва в 13:30 часа. При затруднение в намирането на точната локация, молим да използвате следния телефон: 0888 462126.

На терен заедно ще обсъдим възможностите, които предоставя ОСП и предизвикателствата, които предстоят за вбъдеще за земеделието и селските райони у нас и в Европа. Със земеделски производители и експерти ще поговорим и за растителната защита, прилагана в оранжериите. За гостите е предвиден кетъринг.

Очакваме ви!

При интерес да присъствате на събитието, молим да изпратите своите имена и тези на фирмата/организацията, която представлявате най-късно до 23.10.2019 г. на адрес: [email protected]